Dating met lieve vrouw MissLisaya (34)

Dating met lieve vrouw MissLisaya (34) uit Hengelo (Overijssel)

  1. Naam: MissLisaya
  2. Leeftijd: 34 Jaar
  3. Plaats: Hengelo
  4. Provincie: Overijssel
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Trans
  7. Lengte: 169 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruine ogen
  10. Haarkleur: Zwart haar
Chatten met MissLisaya
Mijn vriend weet dat ik dominante trekjes heb maar hij weigert zich volledig aan mij over te geven. Daarom hoop ik hier een onderdanige man te vinden die dat lef wel heeft. Speeltjes heb ik wel, enkel geen ruimte om je te ontvangen, dus tenzij het bij jou thuis kan, zijn we aangewezen op een hotel. Ben jij onderdanig, droom jij ervan onderworpen te worden door een hardhandige, sadistische vrouw? Dan mag je zeker even reageren. Discretie geboden en verwacht!
Dora (20)
Als ik zeg hard, weet jij dan echt wat ik bedoel? Ik heb het niet over hard stoten, alhoewel dat ook lekker is. Maar ik heb het over mij hardhandig aanpakken. Mij behandelen als de vuile slet die ik ben.
★★★★☆
Wendy55 (20)
Ik heb je nodig, ik wil je tijd lenen, ik wil gebruik maken van datgene wat je zo uniek maakt. Dat ding waar je zulke heerlijke diepgaande bewegingen mee kunt maken. Dat ding waar je mij mee kan laten
★★★★☆
BloteBil (21)
Hou jij net zoveel van billen als ik? Ik ben dol op mijn eigen billen. Weet je waarom? Omdat ze lekker zacht zijn, omdat ze tegen een stootje kunnen en omdat er heerlijke harde dingen tussen passen!
★★★★☆
HeetOpdondertje42 (21)
Dit hete ding is op zoek naar een zeer warmbloedige vent met een lekkere harde pik waar ik op mag paaldansen. En ik kan heel goed dansen hihi.... Heb jij weleens een prive lapdans gehad? Eentje met
★★★★☆